2012. március 31., szombat

Munka az Intézetünkben

 Intézményünkben (Harmónia Rehabilitációs Intézet és Ápoló Gondozó Otthon, Bercel) 2012. április 2-tól, kettő hetes időközönként, hétfő délutánonként ellátottak számára Bibliaóra keretében csoportos foglalkozások lesznek, amelyet Urbán Gedeon lelkipásztor, a Baptista Teológiai Akadémia tanulmányi igazgatója tart.
Egyben ezek a foglalkozások felkészítést is jelentenek a 2012. júniusi Reménység Fesztiválra.

Április 30-án az ellátottak is megtekintik a Kiáltás a hegyek közül című filmet, míg az érdeklődő dolgozók ezt április 20-án tehetik meg.

A Teológiáról érkező hallgatók, gyakorlatuk során bekapcsolódva a mentálhigiénés csoportunk munkájába fognak tevékenykedni, nekik ez gyakorlat is egyben.
Április 22-től a vak és látássérült ellátottainkkal külön is foglalkozni fog egy teológus végzettségű hölgy és segítségére lesz Urbán Gedeon lelkész úr felkérése alapján a feleségem Mónika is.

Számítástechnika foglalkozás is lesz.
A közeljövőben intézményünkben beindul 10 fő ellátott részvételével speciális tananyagon nyugvó számítástechnikai foglalkozás sorozat is.
Aki tartja: Kovács Ferenc, műszaki tanár, informatikus, nyugalmazott igazgatóhelyettes (Petőfi Sándor Gimnázium, Gépészeti Szakközépiskola és Kollégium, Aszód).

Óriási öröm számomra az is, hogy Almásiné Nemeshegyi Gyopár és férje Almási Kornél (a Reménység Fesztivál zenei igazgatója) is jönni fognak Intézményünkbe zenélni és énekelni.

Természetesen minden foglalkozás térítésmentes, az szeretetből jövő felajánlásból és segíteni akarásból történik.

Tegnap (2012. 03. 30-án) a Nógrád Megyei Intézményfenntartó Központ vezetője, dr. Kalocsai Péter úr, a Megyeházán átadta az igazgatói kinevezésem megerősítéséről szóló értesítést 2015. 12. 31-ig.
Köszönöm a Jóistennek, hogy szolgálatában tart és kérek Tőle új erőt, hogy hűségesen képviselhessem szent ügyét.


Szepes Péter
igazgató

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése