2012. június 2., szombat

Elkezdődött a Reménység Fesztivál!

http://www.remenysegfesztival.hu/    -itt részletes, képes tudósítás van, percről-percre.











Óriási, felemelő érzés volt 1989 nyara után visszatérni!!! Több médiának (weblap, újság, rádió, TV-ék) mondtam el felkérésük alapján, 1989-es megtérésem (Népstadion dr. Billy Graham) történetét, és hogyan tértem ide vissza.            http://www.youtube.com/watch?v=qABIr7QiEVc&feature=related

Ma (2012. 06. 03-án) az intézetünkből  44 lakóval és munkatársaimmal megyünk fel 2 busszal a Reménység Fesztiválra, plusz Galgagyörkről-Aszódról még eggyel, összesen 147-en. Várom az Úr átformáló erejét.
http://www.billygraham.org/
Intézményünkből 7 fő munkatársunk és 27 fő ellátott ment le a színpad elé, hogy döntését meghozva Jézust kövesse és bűnbocsánatot kérjen. Ez csodálatos, óriási esemény, Jézus él és formál életeket, áldom nevét örökké!!!

Baptista Istentiszteletek tartására kerül sor 2012. június 10-től vasárnaponként 14 órától az Intézetünkben, (Bercel, Petőfi út 2.) a KÉZMŰ munkaterem helyiségében, Urbán Gedeon baptista lelkipásztor szolgálataival.  Az Istentiszteleteken júniusban az Élet Krisztusban című kiadványt vesszük át, ami a Reménység Fesztivál anyaga is volt.

Nagyon hálás vagyok az Úrnak, hogy megtartott 23 éven át kegyelmében.

Látni azt a sok megtérőt!
A Fesztivál helyszínén 36.175 fő hallgatta az evangéliumot és a hétvégén 2.727 lélek adta át szívét Jézusnak!
Dicsőség az Úrnak!



Szepes Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése