2010. szeptember 1., szerda

Bőrfotelek

Intézményünk, sajnos mint oly sok intézmény az országban komoly anyagi problémákkal küzd, minden erőfeszítés szükséges ahhoz, hogy előre léphessünk.
A személyi feltételek adottak és ez nagy kegyelem, de megkeseríti munkánkat a tárgyi adottságok viszonylagos hiánya.
Ellátottaink számára a Kenderváros úti telephelyünkön (Bercel) a társalgóban, ami számukra egy nagyon fontos közösségi tér, a fotelek tönkre mentek, cseréjük ideje elérkezett.
Ám Patika Profi Kft, Székesfehérvár 40.000 Ft-tal, a GA-BE Pharm Kft, Vác 120.000 Ft-tal támogatja adományként a fotel vásárlást.

Összesen 20 db bőrfotel lett megvásárolva, összesen közel 500.000 Ft-ért. A különbözet 340.000 Ft, az ellátottak pénz összegeiből keletkezett kamatokból került kifizetésre.
Tegnap meg is érkeztek a fotelek. Ma voltam a társalgóban, csodálatos volt látni, hogy mekkora öröm az új ülőlalkalmatosságok megléte, a szemeken, szavak nélkül is látszott.
Úgy gondolom történhet bármi, utam vezethet bárhová, az ilyen pillantások örök élményt, erőt adnak egy szociális szakembernek, vezetőnek.
Örülök, hogy vannak cégek, akik segítenek és felkarolják ügyünket, köszönet nekik.
Intézményünkben zajlik az élet, már minden reggel van torna az ellátottaknak, készülünk a jövőheti Diósjenőiekkel megrendezendő foci meccsre, örökrangadóra.
Dologozunk még szükség van ránk, teljes szívvel, erővel, lélekkel.


Üdvözlettel:

Szepes Péter
igazgató

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése